Ring oss på 076-006 01 26 • Östra Storgatan 23, Nyköping

Hair: Behandlingar

Med omtanke om både ditt hår och miljön.

Låt oss tillsammans påbörja din resa mot ett friskt och vackert hår! Genom våra olika behandlingar hjälper vi dig att skapa ditt drömhår.

Vi är lyhörda för dina önskemål, konsulterar målet och visar vägen hur vi tar oss dit. Förändringar kan ta tid och kräver tålamod för att bibehålla styrkan och kvalitén på håret.

Vi informerar dig hur du vårdar ditt hår hemma på bästa sätt.

Bokningsvillkor:

Avbokning

Avbokning av din bokade tid sker 48 timmar innan din bokade tid, vid senare avbokning debiteras 50% av behandlingspriset. Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras 100% av behandlingspriset.

All avbokning sker via telefon.

Inför besöket

När du kommer till oss på din bokade tid har du som kund ansvar för att ditt hår är fritt från torrschampo/utväxtsprayer etc då detta kan påverka det önskade resultatet.

Behöver din frisör tvätta ditt hår innan påbörjad behandling läggs 400:- på priset pga större tidsåtgång.

Allergi eller känslighet

När du bokar din tid ska du informera om eventuella allergier, överkänslighet, sprayblonde/hemmafärgat hår, egen brunn mm. Detta för att vi ska kunna göra en så rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité samt undvika eventuella kemiska reaktioner.

Garanti och reklamation

För att ge garanti på din behandling ansvarar du som kund att använda de produkter din frisör rekommenderat dig för att bibehålla kvalitén och färgen på håret.

Reklamation på våra tjänster ska ske inom 2 veckor efter ditt besök.

Åldergräns

Vi har 16-årsgräns på alla våra färgbehandlingar, detta för att inte riskera framkallning av allergier.

Övriga frågor

Har du frågor inför din behandling så är du varmt välkommen att ringa oss på 076-006 01 26 eller maila till info@norrhairhome.se så hjälper vi dig.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig!